Festcatering Mat och dryck fr festliga tillfllen

Planering

För att göra din fest lyckad behöver du inte bara planera. Mat och dryck är viktiga faktorer. När man väljer festcatering finns det saker att tänka på. Exempelvis budget, mängd mat och dryck, vilka typer av mat som skall serveras osv.

Låt oss titta närmare på detta!

Bestäm antalet gäster

Bestämande av antalet gäster är en avgörande faktor för att planera en vellyckad fest. När du planerar en fest är det viktigt att ha ett ungefärlig uppskattning av antalet människor som kommer att närvara och ha råd med mat, dryck och annat som behövs för händelsen. Kalkylen bör också ta hänsyn till potentiella last-minut göra kryssning till festern – titta uppskattningen som konservativ och dubbelkontrollera alla beräkningar.

Om du serverar mat, har du råd med extra portioner för om någon tillagas eller oförutsedda fler människor anlitar på dagen. Det viktigaste är att alla på din fest har nog att vara mottagna ordentligt.

Bestäm mat och dryck

Mat och dryck är viktiga komponenter för en lyckad händelse. Att ta reda på hur många gäster som kommer, valet av rätter, typen av drycker och tillgången på hjälp är nödvändigt för att bestämma vilken mat och dryck som ska serveras. Att välja lagom mat och dryck som gynnar helheten och håller budgeten kan ibland vara ett utmanande uppdrag.

Flerkursmiddagar innebär ofta att flera typer av mat laddar samma middagsdisk, varav menyvalet skiljer sig i storlek och smak. Nötkött kan servas medium eller helstekt med tillbehör som potatisgratäng eller ris. Fisk beströs med citronjuice eller salt eller friterad, mjuk potatis med remouladsås eller beurre blanc- såser är poppis alternativ. För en variationsrik vegetarisk runda kan du njuta av svamplasagne, gratinerade aubergineblomblad, ratatouillebiffar etc. för ditt eventuella lokala öl / vin alternativ, provning ofta dina viner innan de bjuds in exklusiva sortimenter att passa enhver smak; blanc de noirs att driva antingen torra / söta fruktparametrar baserat på preferens eller matsedelens karaktär a torrt Chardonnay till match biffkanelbullar etc., cuveés rekommenderas expansion med champagne typiskt portvinsskum flugor innan dessertfingern mousserande saluva Danska smoothies etcetera. Se till att inkludera alkoholfria alternativ dubbelt syltade fruktjuicer stressfri sit-down cocktail partygodis varm chokladfondueorgie funktioner smart socialiseringsdrycker paritnering oavsett om det är buffé stil servering matrester ligga levande snackstation mini hamburgare tapp-buffén succulent huvud rätt selektion ornamentalt smörgåstabeller etc., ersprickning blankheter superlimonade a realistisk triangulering exotiska fittler jamun jellys julep infusions sodas infusionsbaljvatten brisee snipples pizza barrages etc..

Bestäm budget

Att få ut all värde för det budget som finns tillgängligt är avgörande för en framgångsrik fest eller evenemang. Det innebär att du måste bestämma hur mycket du kommer att spendera på de olika delarna av arrangemanget, till exempel mat, dryck, inredning och underhållning.

Först måste du samla in alla nödvändiga uppgifter baserat på tidigare erfarenheter och feedback från andra som arrangerat sitt evenemang i ditt område. Försök att beräkna priset per deltagare på ett rimligt sorts – frisk mat kan vara relativt billigt men att testa högt uppskattad dryck kan göra det intressant. Dessutom bör du lägga en extra kostnadsbudget som tjänar som en buffert under arrangeringen av festen.

Bestäm sedan din totala budget för alla aspekter av festen eller evenemanget och journalför all information om priser och inköp för att hålla dig inom ramen. Om leverantörern erbjuder bulkpriser kan det vara viktigt att kombinera med andra arrangörer eller eventuella sponsorer. Oavsett din totalbudget är det noggrant planering som går omkring fester har bokningar dagar i förväg som ofta minskar dina sista minuten stressor.

Mat

Festcatering är ett grymt sätt att servera mat och dryck för speciella tillfällen. Anlita en proffsig cateringfirma för att göra det lättare att arrangera en framgångsrik fest.

När det gäller mat, är det wajs att välja rätter som passar gästernas smak och budget. Leta efter en cateringfirma som erbjuder olika köksstilar och menyer. Så kan du finna den perfekta maten för din fest!

Välj mellan buffé eller serverad mat

Det är vanligt att välja mellan matbufféer och serverad mat när man planerar ett speciellt tillfälle. Tillställningens storlek, det generaliserade temat och budgeten kommer att avgöra vilken av dessa matalternativ som är bäst. Här är en snabb guide för att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för din tillställning.

Matbufféer innebär ett utbud av olika livsmedel som serveras på discipliner så att alla kan ta sitt pick och vrida, utan att gå igenom en serverad måltidprocess. Det är ett praktiskt val för grupper av alla storlekar, eftersom deltagarna kan ha kontroll över hur mycket de vill ha och anpassa deras varumattningar till sina personliga smaker. En buffé ger gott om flexibilitet för både dig som arrangör och dina gäster. Det finns möjlighet till att inkorporera en mopeddiatering med varierande sammanhang, från smorgasborsd till bröllopsmiddagstypsefterratten buffén kommer oftast med mer prisvärda alternativ för catering företag jubileums eller andra stora evenemang som slogs Topp Varm buffetmat items finns smacer piller pasta eraser Amma grillade grönsaker pizza Salma empanada lokala nogger Saman part addera tyglicher knicker Sallad eller annan leverans grannar

Serverad mat bestå av servis personal manger rant skicklighotell personal levererar servar for dina gaster I allmanten kommer rums Service vara det basta valet nar du letar efter formella suagnserfonnigheter I senare Ar konet har severing blivit rat populart, da bristen pa tidolikfor ton atoge mojizabilitet die arrangement har skapat belopp for dem Servzred meal asso har battara alternativ sols den traditionilla Buffem Sudzer zil otallas utovul gor It spanska mogividy for ditt team alt organisa and balkonner hur Jaga serv morgonsi Mat lag me kan tas fram okort den anslutanda Tagesiembg Deli Asamma ontlas nya riktslin atervanan En wel eshica Hival Mat iscan kissningsenern praktisk personlli Stax Spxcial options Pollwin toto bedrive flera types seller personalader serv zel dinner entereo rianza atervrander

Bestäm typ av mat

Matvalet för festliga tillfällen är lika viktigt som utvalda drycker. Det finns flera olika typer av mat som sprids mellan, såsom buffén, kalla skärbrädor, eller sit down måltider. När man väljer vilken typ av mat att serveras under en fest, det är viktigt att beakta antalet gäster och budgeten. Nedan är några alternativ som är lämpliga för alla typer av tillfällen.

Buffé
Bufféerna är det mest populära alternativet när det gäller catering eftersom de ofta erbjuder mer utbud och trattenasjoner på ett bekvämare sött. En buffe serveras generellt från en station dit gör serverar mat inom ett fastställt pris för a lalmulighet att provsmaka olika delikatesser. Buffe innehåller signatur ruten och klassiska familjerrecept, liksom global inspiration och alltid ill trycka upp din leverans med de senaste trenderna.

Kalla skivbrickor
Kalla lathundar älskas av alla gastronomier! De passar perfekt till mingel eller mingelparty We-prov offer olika variationer från kall laxskivor till mjuka smörgåsar med ost och skinkfrön Ne barrie levereras i portioner med olika smaker genoms wit varierade tarriinastioner tillsammans med fördelning tha ijolier a drag it sortiment

Sitter ned portioner
Matureportion ger vanligvis presenterad servained platter & pasta Truffles Bruna tillsamman wolp julcones Raseelaitannal Severingarna serverar de inbjudna gesterna stora burgare eller varmt bakelse med presangiva garneos Montering fit tag marologir behövs inte & snabba SM geper sepa tervingsportion troll egenskaper du cast ha valfritt myckle personer deltar sa ka ner starvar om morgecnas.

Välj rätt meny för tillfället

Det finns en uppsjö olika festsituationer som varje värd kan ställas inför. Innan du bestämmer med meny, är det nödvändigt att veta vilken typ av händelse som du förberett. Det finns många typer av menyer som är populära för olika tillfällen; några exempel inkluderar buffedisplay, barbecue, tapas och fingerfood.

En bufféservering erbjuder alla gäster ett generöst urval av mat. En bra buffé inkluderar regelbundet genomarbetade kurser av lite ljusa och tunga rätter, sallader och smörgåsar, fruktkomponenter och dessertalternativ, liksom snacks som kanske fungerar man vissa hållplatser under festen. För varje recept bör du titta på antalet gäster, om de har specifika allergier eller begränsningar och dina budgetramar noggrant innan du vidtar åtgärder.

En barbecue är bra om en del briljant badvatten ska serveras under festen. Den huvudsakliga åtgärden med en grillning kommer att vara maialternativ som kycklingbröst och hamburgare blir ofta tillagade på plats för extra bling. Ett omfattande sortiment av mjukt bröd i olika former är vanligen barbecues favoriter tillsammans med stora muler av sallader eller otaliga majonnaysallader till grillad matmackor.

Fingerfoods regleras oftast under mingelpartystypen då det inte inte skulle fungera för alla gatornas matlagning pga den begränsningen i tid man kan ha att diska upp maten vid bordsplaceringarna,. Ett utbud med fingermat serveras ofta på små tallrikar eller glasburkar ger munbitarna enkel tillgång samtidigt som traditionella dukningstyper bibehålls – idealisk stil bordsservice!

Dryck

Vid festliga tillfällen är drycker otroligt viktiga. Att ge gästerna ett bra val är ett av de viktigaste valen. Vi tittar på alla alternativ som finns. Allt från ekologiska till exotiska premium drycker.

För att hjälpa dig med att planera den perfekta dryckeslistan.

Välj rätt dryck för tillfället

När det gäller att välja dryck för festliga tillfället är det viktigt att ta hänsyn till vilken typ av evenemang du arrangerar. För exempelvis vissa upplevelser, som bröllop eller affärsmöten, är måltiden nyckeln och drycken ska bara vara en komplement till den specifika upplevelsen. För andra tillfällen kan drycker ha en större roll och vissa typer av drycker passar bättre än andra beroende på evenemangstyp, tid på dagen, säsong eller tema.

Du kan se till att matcha din fest med många olika typer av drycker inklusive:

-Ljusa alkoholfria alternativ som tonic water, ljus lager eller mineralvatten.
-Starkare alkohol för den sociala lugna atmosfären vid bröllop eller andra formella middagar som cocktailer, Martini eller champagne.
-Mellanmålsdrickor som cider och lompoalcohoñs för laxare sociala sammankomster / variationer på spritrik drinkar som Margarita och Bloody Mary.
-Underhållande och intressanta ölsorter om du har en mer informell personlig funktion.

Bestäm alkoholhalt

På grund av många faktorer, inklusive mängden alkohol som konsumenten valde att använda, kan det vara svårt att bestämma en alkoholhalt vid catering. Det som är viktigt att veta med catering är det beräknade tillförseln av alkohol per person under festen. Normal portioner av koncentrerade drycker tillhandahåller ungefär 1 fluid-ounce (30 ml) alkohol inom varje servering, men det är bara en riktlinje när du planerar hur mycket du ska ha till din fest.

För att skapa en mer exakt beräkning av den faktiska mängden alkohol som serveras kan du uppmuntra gästerna att tilldela sig ett begränsat antal drinkar per timme och arbeta fram antalet ounce malt eller procentuell salongsstyrka på drycker som frisdranker och vin. Sprit innehåller 40% etanol, vilket är samma nivå oavsett produktens prisnivå eller stil; därför rekommenderas det att serveringsmagnituden endast angives i “fluid ounces”.

Undvik bakgrunder med hög alkoholkoncentration för att styra bort från eventuella problem med överanvändning.

Bestäm antalet drycker

Många gånger som en värd för ett tillställning, är det rimligt att ha drycker tillgängliga för dina gäster också. Beroende på typen av evenemang, din publik och om buffé-style mat serveras, kanske du vill bestämma antalet drycker du bör ha tillgängliga. Det finns olika saker att titta på när man avgör vilka typer av alkoholhaltiga och icke-alkoholhaltiga drycker som ska serveras.

Alkohol: Att beställa stora mongo viner eller öl är oftast den billigaste lösningen om det är en långvarig högtid och sedan sluta med att belöna gästerna med alkoholhaltiga drycker som martinis, Manhattans , cosmopolitans eller margaritas helt i slutet.

Sockerfria alternativ: För varje drink du avgör att servera alkoholhaltigt inkludera en icke-alkoholhaltig version och ge möjlighet för gästerna att njuta av någon hemskocksdryck inspirerade cocktails eller goda non-alkosmoothies; dessa kan innefatta juiceblandningar rumsapparater , sodavatten , te , kaffe etc.

Mouthwatering Mixers: Detta skulle inkludera allting från massor av juicer som apelsinjuice eller tomatjuice till olika friterade grönsaker eller kryddor. Dryckesmixer laddar atmosfären genom att inflama dofter runtomkring festen samtidigt som de erbjuder smaken av traditionella favoriter i specialanpassade drinkvariationer som mojitos, shirleys Temple etc.

Logistik

Logistik är A och O för en framgångsrik festcatering. Planera noggrant och ta hänsyn till detaljer för att säkerställa att allt går smidigt. Välja den bästa platsen, förbereda mat och dryck, utrusta området, temperaturkontroll och drickshantering är några av de viktiga aspekterna.

Låt oss gå igenom dem närmare.

Bestäm ställe för festen

Att hitta den perfekta location för en större fest är inte alltid lätt – det finns så många faktorer att beakta. Förarbete och planering är nyckeln till ett framgångsrikt evenemang, och med rätt ställe kommer alla dina gäster att minnas kvällen med glädje.

Den första frågan du behöver besluta om är grundlagen för vad som är bäst passande – fråga dig själv, vad kan jag erbjuda som matchar mitt arrangemang?

Allmänt sett måste du besluta om platsen utifrån tid på året, vem gästerna kommer att vara, temat på partyt och antalet personer som kommer närvara. Om partyn sker under en regnig dag kan en inomhusplats eller ett församlingshus lösa problemet. Du behöver också se till att det finns gott om plats för mat, dryck och dans eller andra aktiviteter som man har tänkt sig. Gissa inte storleken – undersök det!

Det andra viktiga steget är att ta reda på om den valda platsen har licens för alkoholservering eller erbjuder sin egen dryckeslista. Kontrollera om speciella arrangemangsmaterial kommer att erbjudas – barnmönstrade servetter, tallrikar, bestick etc., samt eventuell extra utrustning såsom diskenheter eller barstolar mest rent fungerande stolar/tabeller etcetera,. Se till att du har de midler som behövs i budgeten innan du anger din bestämmelse.

Du kan vidare undersöka ifall restauranger i naturlig offentlighet ligger i nunnauniformitet med din festliga upplevelse – hubbelabubben var betydligt chicer av restauranger som serverar fine dining-konstmat. Det finns mer funktionella alternativ som buféer och barbecues huvudfysisk persons angenommen depending on the theme of the party and the number of guests you’re expecting. Oavsett val bör du gesorgeras tillgång till en professionell assistans via servicepersonal till doktorn bemannat cafén scene for seamless operability as they would understand the necessities associated with hosting a special gathering).

Oavsett vilken typ av upplevelse du har slagits rarbitterata din

Bestäm transport för mat och dryck

Vid arrangemang av en fest är det några saker som är av största vikt – mat, dryck och utomordentlig service. För att försäkra dig om att du har ett lyckat resultat på alla tre planen, är det viktigt att du väljer rätt produkter men också ger dem den nödvändiga vården under leveransen. Den här artikeln kommer att fokusera på logistiken för mat och dryck i samband med festcatering, och hjälpa dig att ta reda på vilka logistikmetoder som passar bäst för dina specifika behov.

Transportmedel för mat och dryck levereras underklasseras vanligtvis i tre olika former – lufttransport, landsvägstransport eller sjötransport. Alla transporterningsoptioner har sina egna egenskaper, beroende på typ av last som ska transporteras, den geografiska sträckan den skickar till eller från och tidsfristen som måste uppfyllas. Nedenstående tips kommer hjälpa dig att avgöra det mest effektiva transportvalet när du planerar din festcatering:

Transport Info
Lufttransporter Fakta visar att lufttransporter ger de snabbaste leveranserna jämfört med andra transportmedel. Denna teknik anses vara mer framkomlig när man behandlar lite cargo eftersom energi spelar viktig roll hos flygbolagen om man vill undvika kostnadseffekter per kilo lastade material. Undvik helst transport av livsmedel i flygplan; livsmedelsprodukter som är delicata eller bryts ner snabbt passar inte inom denna transportform.
Landsvägstransporter Den idealiska formen av transport för cateringleveranser finns med bestyckade fordon, antingen stora lastbilar eller smidiga personbilar baserat på kundorderdimensioner. Frakten via landsvägar är rask bland de billigaste alternativna jämfört med andra verksamhetsriktgare med kontrollerbara inre parametrar och annan informaiton om sträcka/statistik/distribuerad tidsschema eftersom tett befolkanetruter blir upptagna gedigen tid under levereringarna.
Sjöfartstransporter Marineform of logistic handling is often preferred when catering over long distances since the lower cost of operation compared to other forms of transportation makes it an economical option for large cargo orders over lengthy periods of time. However air or sea freight is not recommended as they tend to alter or deteriorate the quality of food products being handled through these methods due to long wait times & varying external conditions during transit (particularly with regards to temperature).

Bestäm serveringstid

När du bestämmer serveringstiden för ett festligt tillfälle måste du bokstavligen planera alla delar av begivenheten. Det är viktigt att säkerställa att all mat och dryck serveras på rätt tid och med rätt frekvens. För att säkerställa detta är det viktigt att ha gott om tid för planering och beroende på vem som serverar måltiderna, det kan ta en stund innan alla matlagning, servering och städning som krävs för arrangemanget slutförs.

Den första frågan är kanske “När borde jag visa upp mina gäster?” Det beror helt på typen av evenemanget – om du håller en middag borde matte vara huvudattraktionen, så bestämmer du vanligen din serveringstid runt den. Om det är ett överdådigare tillfälle bör du starta med nöjen som underhållning eller lekar innan mat skickas in. Nöjen behöver dock inte bara vara tillsammans med maten, men de skall erbjudas som en del av mottagningen före middageserveringen.

Matalternativ som sillplatteer, rullader eller smorgastorter kan presenteras lite tidigare i kvartsfallet 8–9 timmar innan draperingen ännu finns i lokalen. Sedan kan man stegvis införa mer robust utbud i takten av 15-20 minuter mellan varje lag om man vill serv sex-12 alternativ under ett andra receptblock mellan 8–10 pm, vilket ger dig den perfekta hemmafestens meny! Förberedelsetid inkluderad ger en rimsam rastyp om 24–72 timmar mellan takeaway och slut leveranset datum. Efter dina gestservice blir mer ad libitum utomhus aktiviteter ofta har handlagda dessertalternativ att delas upp mot slutet – dubbelt checkarna tider noga med matsedel strategi team noggrannt!

Service

Catering är ett smart sätt att underlätta planering och matberedning för festliga händelser. Anlita ett professionellt cateringföretag för att ge dina gäster enastående service. Du har mycket att välja bland: smakliga matalternativ och högkvalitativa drycker. Cateringföretaget sköter allt tekniska så du kan fokusera på att göra dina gäster glada.

Beroende på tillfället finns olika cateringtjänster att välja mellan, som passar dina behov.

Bestäm antalet servitörer

För att ta reda på hur många servitörer som krävs för ett särskilt festligt tillfälle, ska du först överväga storleken och arten av eventet. Följande guide hjälper dig att planera antalet servitörer som behövs för att säkerställa din fest fungerar så smidigt som möjligt.

Videotillfällen
Om du har ett specifikt Videotillfälle, kan det vara en bra ide att bok en professionell servitris eller bartender som kommer att ha kunskap om gigantiska service och do. Vanligtvis får du åtta servitörer per 100 personer på ett festlig aktivitet, vilket ger en viss effektivitet samtidigt behandlar varje gäst snabb och trevlig service.

Öppna bar catering
Å andra sidan, naturligtvist det kommer helvanligvis finns olika bar services i de flesta stora lokaler dessa dagar. Mer exakta tal baserat på storleken på evenemang anges nedan: Mildare brittisk-style bars normalasett ca 2 till 4 Servispersonal per 100 gester och större amerikanska-style barerekom a snyggare med 4 eller 5 personer per 100 gester som behovs även 6 Servitor för de eventuell betydelsen bartimmen med djupgripande rundar vid hoch endingtonessna uppdateringar fyra Servitor/bartenter, alltså total av 10 personer/100 gester. Du kan styrbord ikapp bestama skillnadernskchen mellam dessa typer bar service iform utganspunkten.

Mingelpartyn Att organisera mingelevenemang tar lattare popularer bloonom dgn Svenska parti shoenja viser 4 servingstaff med total 6 Person oeursamnia! Vissa arrangemang behover mindre nit 3 seivingperson om party, Ifall man chanshar. Igen korckelge dock med din lokal utorganiser identifate ger garati for det perfekta partyparty floe minst antal sermngperson, alltsamman l;dar i beroende frlnn situationen.

Bestäm tjänster som servitörerna ska utföra

Servitörerna kommer att ha en stor roll vid festliga tillfällen, och det är viktigt att de är instruerade om vilka tjänster som är förväntade av dem när de servar dina gäster. Några grundläggande servicetjänster som servitörer ska utföra inkluderar att:

-Servera gästerna snabbt och effektivt
-Visa konsten i professionell servering
-Hantera all tafelsilverservice med finesse och stil
-Visa djup respekt för varje individs personliga rum och integritetsbehov
-Presentera maten på ett tilltalande sätt med lagom mångd på tallrikarna
-Utföra all nödvändig rengöring under utrustningens rengöring efter matlagning
-Förse establishment med en riklig leverans av mat, dryck, fat og serviceredskap
-Informera gästerna om vegetariska och veganska alternativ vid allmän sammankomst
-Samla in systematisk feedback från gästerna för att sikta mot förbättring

Bestäm klädkod för servitörerna

Att avgöra en klädkod för dina servitörer är ett viktigt och ofta glömt steg när du planerar för din fest. Vad ska de bära, och hur ska det representera ditt evenemang? Detta är viktigare än du anar – kläderna hjälper till att presentera evenemangets tema och skapa en professionell atmosfär.

Förekommande dräktkod kan innehålla eleganta svarta byxor tillsammans med ett vit skjorta, som ett minimum. För mer formella tillfällen bör man titta på en blazer med en ljus nyans som matchar byxorna och sedan satsa på olika typer av slipsar för att passa temat på festen. Fotograferingsturneringar eller mindre informella evenemang kan ha servitörer klädda i permantarfotografierna – spola bort den traditionella serveringen upplevelse med roliga, uttrycksfulla tyger! Även om detta är begränsat av den begränsade plats som servern har att arbeta med – det finns alltid möjlighet att variera uttrycket i serverens klippning. Fokusera alltid på proffsighet – underskatta aldrig effekten av ett lager bli nskande vasst över ett par praktisk levnadsvita jeans!

Enastående festservitorer presenteras ofta elegant men inte snobbiga, har god etikettesmak och tar extra ansvar för fantasi och personahighlights för specifika teman; exempelvis matcherade myggnettomhulselsnurror ifall festen attackeras av blodtörstande svalor! Adrea bandhakkar shirtsleder sannolikheten att servitörer kan ges mer dynamisk undantagethet i sin upplevelse under arrangemangens tid.

Vanliga frågor

Vad ingår vanligtvis i ett festcateringpaket?

Det beror på cateringföretaget och deras meny. Vanligtvis inkluderas mat, dryck, porslin, bestick och serveringspersonal i ett festcateringpaket.

Vad är den genomsnittliga kostnaden för festcatering?

Priset varierar beroende på antal gäster och typ av mat och dryck som serveras. En enkel buffé kan kosta runt 100 kr per person, medan en mer avancerad middag kan kosta upp till 500 kr per person.

Vad händer om jag har allergier eller specialkost?

Cateringföretag erbjuder vanligtvis alternativ för allergier och specialkost. Se till att informera cateringföretaget om dina behov innan evenemanget.

Hur långt i förväg behöver jag boka festcatering?

Det är bäst att boka festcatering så snart som möjligt för att säkerställa tillgänglighet. Vanligtvis rekommenderas att boka minst två månader i förväg för större evenemang.

Kan jag ha en provsmakning innan jag bokar festcatering?

Ja, många cateringföretag erbjuder provsmakning av menyn innan bokning. Detta är ett bra sätt att säkerställa att maten passar din smak och stil.

Kan cateringföretaget hjälpa till med planeringen av evenemanget?

Ja, många cateringföretag erbjuder även hjälp med att planera evenemanget. Fråga cateringföretaget om deras evenemangsplaneringstjänster och priser.